Belépés
zgfumag.blog.xfree.hu
Ha azért nézel , mert ez a munkád, jó munkát kívánok! GYÁVA NÉPNEK NINCS HAZÁJA! Minden nemzetnek olyan kormánya van aminöt érdemel. Ha valami... Zámbori Gusztáv
1957.12.05
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Dr. Kárpáti Zsuzsanna: Az új v
  2007-07-03 18:38:54, kedd
 
  Dr. Kárpáti Zsuzsanna: Az új világrend
Biztosított a kormányok, kormánytagok legnagyobb mértékű korrupciója
Bartha Szabó József 2007. július 3. 12:16 gondola

Igen, a múlt! Értékeink megőrzése nélkül nincs becses jelen! És még inkább nincs tisztes jövő! De, mint jogász azt is tudja: a kormány, a mindenkori kormány, s annak mindenkori törvénye nem az igazság! - Sötét annak árnya, nem ragyog. Most sem! Ady szép szavával élve, nem véltlenül mondja tehát a szerző: "Őrzők vigyázzatok a strázsán!"

Ez egy icike-picike könyv. Vékony, zsebbe való. Mint egy kivonatos biblia. A szándéka is az, lévén a címe: "Az új világrend".

Nem örvendetes olvasmány, kiváltképp nem annak, kinek e szép haza, múltja, jelene, jövője fontos.

Hinnék? Jogász-közgazdász a szerzője. Nevét fényes réztábla hirdeti a belvárosban: "Dr. Kárpáti Zsuzsanna, ügyvédi iroda." Aki járt ilyen racionálisan berendezett irodákban, az tudja: nem alacsony az óradíja. Mégsem téveszthető össze az MSZP-és névrokonával, kit léggöbként magasra röppentett pártja, s kormánya.

"Ez" a Zsuzsanna más! Mond ezernyi dolgot, idéz ezernyi csodát, keservet, bánatot, miből erőt kellene merítenünk.

Temérdek a felsorolt keserv...

Igen, a múlt! Értékeink megőrzése nélkül nincs becses jelen! És még inkább nincs tisztes jövő! De, mint jogász azt is tudja: a kormány, a mindenkori kormány, s annak mindenkori törvénye nem az igazság! - Sötét annak árnya, nem ragyog. Most sem..!

Messzebbre tekintve is felhőket lát, s kérdi: miért nem valósul meg az Európai Unió keretein belül a hőn áhított szabadság?

Lehangoló, és fölöttébb elkeserítő dr. Kárpáti Zsuzsanna kör- és kórképe: mintha végórában a Titanicon lenne. Mégis, állítja, hisz benne; az utolsó percig, mint 1886-ban, Vörösmarty Mihály!

Még jőni kell, még jőni fog
Egy jobb kor, mely után
Buzgó imádság epedez
Százezrek ajakán.


Idézzünk a könyvből, önkényesen, egy fejezetet! Íme:

Milyennek kell lennie az Európai Unió adórendszerének?


Ahogyan az egyén -földi- életében tehetségének képességének, erejének a csúcspontjára csak egyszer juthat el, ugyanúgy minden nemzet is az idők során tehetségének, erejének a csúcspontjára egyszer jut csak el. (Hol van ma az olasz reneszánsz?)

A történelem során tehát a Földön élő minden nemzet egyszer elért, vagy el fog érni képességének a csúcspontjára.

Ez a megállapításom több dolgot is jelent.

Mindenek előtt és mindenek fölött azt, hogy Földünkön a nemzet államok mindig létezni fognak....

Mindig létezni fognak, míg a szabadság létezni fog bolygónkon.

Nem igazak tehát a közvéleményt ámító azon kijelentések és híresztelések miszerint: " a jövőben a nemzet államok meg fognak szűnni." Elhiszem, hogy egyesek szeretnék ezt. De a Teremtő nem!

A Föld ereje a nemzet államokban van.

Az egyén csak nemzetben tud élni és virágozni.

A Teremtő bolygónkon a nemzet államok révén tudja biztosítani azt, hogy valahol mindig tudjon virágozni.

Virágzásának illatát pedig jótékonyan szétszórja a többi nemzetre. Így azok a nemzetek és azok a népek is élvezhetik a virágzást, akik már vagy még messze vannak a csúcstól.

***

Mi magyarok tehát az Európai Unió fontosságát abban is látjuk, hogy a virágzás jótékony illatát segítse szétszórni Földünkön.

De milyen kiábrándító azt hallani az Unió "öreg" vezetőitől - 2005. februárjában -, hogy a 2000-ben Lisszabonban megfogalmazott célok nem valósíthatók meg. Továbbá az a legnépszerűbb kijelentés az EU "öreg" nemzeti kormányainak vezetői körében miszerint: "a politikusok tudják, hogy mit kell tenni, de általa elveszítik a választást."

Elképesztő az EU "öreg" politikusainak szájából mosolyogva ilyeneket hallani. Elképesztő, mert a valóság ez által az, hogy még mindig nem tudják, mit kell tenni a kitűzött célok megvalósításának érdekében.

Az elmúlt 5 év alatt csak vegetálni tudtak, de teremtő erővel gondolkodni nem. El sem tudják ugyanis képzelni azt, hogy van olyan módszer, van olyan rendszer mellyel a tömegek millióinak munkanélkülisége békében felszámolható. A szociális jólét biztosítható úgyis, ami által nem veszítik el a választásokat, hanem megnyerhetik.

Az ilyen és ehhez hasonló komoly politikusok kijelentései csak növelik Európa civil polgárainak felelősségét.

Mert ne feledjük, hogy a két világháború miért és hogyan alakult a XX. században. A holocaust ellen pedig nem szavakkal, nem propagandisztikusan kell a politikusoknak harcolniuk. Nem szavakkal, hanem a gazdaságban végbemenő valódi változtatásokkal lehet a holocaust ellen harcolni.

Ezért (is) fontos az a kérdés, hogy milyennek kell lennie az Európai Unió adórendszerének.

***

Milyennek kell lennie az Európai Unió adórendszerének?

Egységesnek, egyszerűnek, az örök érvényű erkölcsön alapulónak.

Mit jelentenek ezek?

1.) Az Európai Unió valamennyi nemzet államában egységesen be kell vezetni, mint az Eurót.

2.) Egyszerű, áttekinthető, könnyen kezelhető legyen és így minél kisebb költségekkel járjon kivetése és behajtása.

3.) Ne gátolja a termelést.

4.) Ne legyen áthárítható.

5.) Ne legyen korrumpálható.

Ezen követelményeknek a jelenlegi adók, adóztatási rendszer sehol sem felel meg Európában.

Ezért azokat fokozatosan meg kell szüntetni, a támogatási rendszerekkel együtt.

Helyettük egy új rendszert kell kialakítani, s egyetlen adót a földérték-adót kell beszedni.

Az Unió államaiban tehát nem "csökkenteni kell az adót", ahogyan azt a liberalisták semmit mondóan hangoztatják. Nem is egy kulcsosítani kell, ahogyan a szlovákok cselekszik.

Nem, mert nem lehet továbbra is a liberalizmus rendszerében gondolkodni és cselekedni, ha pozitív irányú, valódi változásokat akarunk elérni Európában.

Az Európai Unió valamennyi nemzet államában az adóztatás jelenlegi rendszere ugyanis nemcsak túlméretezettsége miatt, hanem hibás - bűnös- alapokon való felépítése miatt is végzetesen káros hatású a néptömegekre.

Gondolkodjunk el azon, hogy miért van folyamatos drágulás egyetemes szinten? Miért van az, hogy a gazdagoknak is folyamatosan, mindig több pénz kell gazdagságuk fenntartásához? Tehát nemcsak növeléséhez, hanem csupán fenntartásához. Ezzel párhuzamosan pedig a szegényebb, munkanélküli tömegek száma fokozatosan növekszik. Vajon miért?

Mi a bajok okozója?

A rendszer.

***

A közteher, az adóztatás a drágulás legfőbb okozója, s mint ilyen végzetesen csökkenti a fogyasztást. Csökkenti a fizetőképes emberek számát. Ezáltal csökken a termelés. A termelés csökkenése pedig a munkalehetőségek csökkenését jelenti, ami a munkanélküli tömegek növekedését eredményezi.

A fizetőképes emberek számának csökkenését viszont csak ideig óráig ellensúlyozzák a különböző hitelek, növelve a függőséget.

A munkanélküliség pedig nem előjele, nem hírnöke a válságnak, hanem maga a válság!

A munkanélküliség növekedése pedig a válság növekedését, elmélyülését jelenti.

A közteher, az adók az áthárulás következtében döntően hatnak ki az árak alakulására és a fogyasztás mértékére, tehát a termelésre és így a munkahelyekre.

A közvetett adóztatás káros hatásának homályban maradása miatt hiszik azt a néptömegek, hogy az adó inkább a jómódúak, a gazdagok problémája. Hiszen a szegényebb rétegek alig adóznak valamit.

Az adó áthárulás folyamata és a közvetett adózás hatásának homálya miatt a pártaktivisták nem a közterhek általános leszállítása, hanem a gazdagok adóinak fokozott emelésére koncentrálják, tévesen erejüket.

A pártaktivisták azt hiszik, hogy ha küzdenek az adómentes létminimumért, akkor ezzel eleget is tettek a szegényebb rétegek kötelező - demagóg- megvédésének.

Nem látják ugyanis, hogy az adó áthárulás és a közvetett adóztatás következtében éppen e szegényebb rétegek közterheinek csupán töredéke az egyenes adó. Viszont e rétegek viselik a közvetett adók oroszlán részét. A fogyasztási és forgalmi adók miatt.

Az Európai Unió "öreg" politikusainak gondolkodása is ott állt meg, hogy a nemzet államoktól azt kívánják: egyrészt csökkentsék, vagy ne csökkentsék az adót, másrészt nyújtsanak támogatást az egyes rétegeknek, törje le az árakat, nyújtson hitelt, segítse a tőkeképződést, emelje a fizetést, stb.

Ezek az egymásnak ellentmondó követelések, s általában a kormányok segítségéért való könyörgések a teljes tudatlanságban gyökereznek.

Az államok, helyesebben a kormányok, ugyanis nem adhatnak sem egyéneknek sem egyes rétegeknek anélkül, hogy juttatásait ne más rétegektől vonnák el a másik oldalon. Ez által is biztosítva van a kormányok, kormánytagok legnagyobb mértékű korrupciója.

Az állam és az Unió is abból él, amit elvesz!

De az egyén is abból él, ami az elvétel után számára megmarad.

Hol keletkezik tehát az elvétel után a hatalmas vagyontömeg?

Az állam és az Európai Unió sem teremt új tőkéket.

Nem bizony, hanem csak a már meglévőket toszogathatja, tolhatja ide vagy oda. Ez az áttolás azonban igen nagy adminisztratív költségekkel jár. Általában, ha 100 egységnyit elvesz a kormány vagy az Unió az egyik oldalon, akkor abból csak 40 egységnyit tud tisztán visszajuttatni a másik oldalon.

Tehát az Unió is minél több "segítséget " támogatást nyújt, annál súlyosabb terheket ró ki adók, hozzájárulások formájában tagjaitól a másik oldalon.

Az adók, -támogatások- beszedése és azok kiosztásának költségei is annál nagyobb százalékát emésztik fel az így közvetített pénzeknek.

Ez által pedig nemhogy új tőkéket nem állítanak a termelés szolgálatába, hanem még a már meglévőket is csökkentik!

Az Európai Unió vezetőinek pedig azzal a mélyben gyökerező naivitással, hogy az adminisztratív, támogatási költségek visszakerülve a gazdasági élet vérkeringésébe azt felfrissítik, le kellene már számolniuk egyszer s mindenkorra.

Ahogyan már az a látszat is régen csődöt mondott, mely szerint: egy ország annál gazdagabb, minél nagyobb a gyarmatbirodalma!

A fentiekben kifejtettek szerint a támogatási rendszert már az elmélet síkján is csak tagadni kehet.

Hát még a gyakorlat azon szégyenteljes módszerén, ahogyan azt az EU "öreg" vezetői kialakították és fenntartják. Bizony ez megszégyeníti az emberi gondolkodást és gazdálkodást.

Mert, milyen szegényesek és a teremtő gondolatoktól mentesek lehetnek azok, akik egy EU-s pályáztatást csak ezer oldalon tudnak rendszerként elkészíteni s működtetni.

Ez a szegényes gondolkodási képesség pedig csak fokozódik. Fokozódik, mert Ők azok, akik Euró milliárdok felett döntenek, gazdálkodnak.

Döntéseikben, gazdálkodásaikban pedig nem tudnak mást tenni csak a maguk szegényességét, kivetíteni Európa népeire. Ennek eredménye pedig nem is lehet más, mint szellemi leépülés, pusztulás.

Én is szégyellhetném magam mélységesen már akkor is, ha ez a könyvem ötven oldalnál több lenne. Pláne akkor, ha ezer oldal lenne.

Szégyellhetném magam a jelen és a jövő nemzedék előtt is.



***

Az adóztatás jelenlegi rendszere bevalláson alapuló rendszer. Ezzel a rendszerrel pedig a kormányok intézményesítve: szándékosan és tudatosan rontják meg folyamatosan nemzetük erkölcsét.

Ennek a rendszernek kialakításával és fenntartásával a kormányok jutalmazzák a hazugságot!

Nyereségessé teszik a hamis bevallást, a vesztegetés és a megvesztegethetőséget jutalmazzák, honorálják.

(Meg sem említve azokat az egyént megalázó jogosultságokat, melyekkel adóhivatalukat ruházzák fel az erkölcstelenség biztosításának érdekében.)

Az Unió egységes adórendszerének nem szabad tehát bevalláson alapulónak lennie.

Az Európai Unió egységes adórendszerének nem a megtermelt javakat, árúkat és nem az ember munkaerejét kell adóztatás alá vonnia, hanem a termelési, tartózkodási helyeket, a földterületet.

Az Unióban tehát át kell fokozatosan térni a termelés (az ember és a javak) adóztatásáról a tartózkodási helyek mindenkori forgalmi értékük szerinti megadóztatására.

Tehát a helyek tényleges kihasználásának módjára és mértékére, illetőleg a rajta lévő létesítményekre tekintet nélküli megadóztatására.

A gondolkodás és a gondolkodtatás hiánya miatt sajátos módon a legtöbb ember szemében a föld elértéktelenedett. Azt hiszik, hogy a földnek csak a polgári társadalom kialakulásáig volt jelentősége, amikor is az emberiség több, mint 90 százaléka a föld megműveléséből élt. De ez a helyzet a liberalizmus teljes térhódításával megváltozott.

Látszólag tehát a mezőgazdaságban foglalkoztatottak arányának a csökkenésével együtt leértékelődött a föld tulajdonlási formájának jelentősége is.

A néptömegek számára ez a probléma mindenképpen kevésbé tűnik elevennek.

De a városi, különösen a világvárosi telkeket tekintve viszont senki előtt sem kétséges, hogy szó sincs a föld, a városi telkek elértéktelenedéséről.

Hiszen itt minden korábbinál koncentráltabban, élesebben vetődik fel a földterület használatának, fejlesztésének kérdése.

Még kevésbé tűnik azonban értéktelennek a föld, ha figyelembe vesszük, hogy a föld fogalmának értelmezése gyűjtőfogalomként a termőföld és városi telken kívül, a bányakincseket is régóta magába foglalja.

A zöldmozgalmaknak köszönhetően pedig a környezetvédelem és a föld védelem kiemelt jelentőségűvé vált Európa szerte. Köszönet ezért.

Továbbá azoknak az árúknak az értéke, melyek munka útján keletkeznek a társadalom fejlődésével, csökken.

Ezáltal csökken az adó alapja, mert a tömegtermelés és az előállítási módok, a csalások a termelés költségeit is csökkentik.

De a föld értéke, ahol a mindenkori tartózkodási helyünk van, pontosan a népesség számának növekedésével, a civilizáció fejlődésével folyton nő.

Az emberiség számának növekedésével, a civilizációval mindig és kizárólagosan is csak a földterület értéke nő bolygónkon!

A földérték-adó beszedése és kivetése egyszerű, átlátható feladat, mert az adó tárgya a telek, a termőföld, bánya el nem titkolható, el nem rejthető.

Értékét pedig a nagy nyilvánosság, a piac alakítja ki.

Adócsalás elő sem fordulhat ebben a rendszerben.

Egy értéket teremtő társadalomban a kiindulási alap is csak az érték lehet.

Hogy mennyire fontos, döntő kérdés az adó alapjának érték alapon való meghatározása, és az, hogy ne csak egy egységes, általános földadó legyen, ahhoz gondoljuk végig a következőket.

Ha a papírpénz tulajdonlását adóztatnánk meg például egységesen, anélkül, hogy tekintetbe vennénk az értékét, akkor az 5000-nek és a 100-asnak is egyforma lenne az adóterhe.

***

Mi tehát a földérték-adó előnye?

Mások ezt úgy fogalmazzák meg, hogy mi a "hátránya" amiért nem szabadna ezt a rendszert bevezetni.

Ki-ki egyéni tisztessége, hogy miképpen értékel.

Tehát előnyei:

1. Erkölcsi igazságon alapuló, mert azt az értéket vonja be a közterhek viselésébe, amelyet az össznépesség termel ki.

Megadja a köznek, ami joggal a közé. Meghagyja az egyénnek érintetlenül azt, ami joggal az egyéné.

2. Nem akadályozza és nem nehezíti a termelést, mert akkor is kell fizetni, ha a tulajdonosa nem használja fel a föld, a telek területet semmire.

3. Nem hárítható át másokra. A tulajdonosnak kell fizetnie.

4. Kivetése és beszedése egyszerű, nem korrumpálható, amint a megvalósításának főbb alapelvei is mutatni fogják.

5. A csalás, az adócsalás ebben az új társadalmi rendszerben fogalmilag elkép-zelhetetlen, kizárt.

6. Az adóhivatalnak nem lehetnek behajthatat- lan kintlévőségeik, tartozásaik. A költségvetésbe azok mindenkor befolynak.

7. A költségvetés mindenkor pontos, átlátható, világos alapokra tervezhet. Ez által is megvalósítható, hogy csak annyit költhessen az adott időszakban a költségvetés -a közösség- amennyi a bevétele. Tehát a nemzet államok kormányai nem vehetnek fel semmilyen pénzintézetektől kiadásaik fedezésére hitelt, államadósságot.

Az új világrendben a kormányok nem vehetnek fel kiadásaik fedezésére hitelt, adósságot.

Tehát nem valósulhat meg a néptömegek feletti modern szolgaság, rabszolgaság.

A gonosz által magas beosztásokba juttatott politikusok nem tudják ebben az új rendszerben a "kis államok" mindenkori lakosságát hetedíziglen az adósság rendszerével függőségben tartani.

A rendszer legnagyobb "hátránya" ez.

Ez a legnagyobb "bűne".

Igen.

Valóban.

Mert ebben a rendszerben nem lehet az államokra kény-szerit tett adósággal milliárdokat kiszipolyozni.

Nézzék át Hazájuk adósságrendszerét.

Összegszerűségét, kamatait, idejét, stb. Meglátják, hogy munkánk, faradozásunk, izzadságunk eredményének személyi jövedelemadója (kb. évi 1.500 milliárd Ft.) már régen nem elég arra, hogy Hazánk külső államadósságát törlesszék.

Nézzék meg azt is, hogy mennyi "kicsi ország "van a liberalizmus uralta földi bolygónkon.

Csak ezek után gondolhatják el a bűn nagyságát.

Ha pedig már gondolkozunk, akkor azon is gondolkodjanak el, hogy vajon miért mehetett végbe békésen a rendszerváltás - szocializmus leváltása- Európa közepén?

Bizonyára több okból.

De, hogy az okok között meghatározó volt az, hogy a szocializmus államadósságát a rendszerváltó kormányok elismerjék, fizessék az biztos. Biztos, mert tény.

Gondolkodásunk eredményeként pedig megértjük, hogy a XXI. század történelmi nagy kérdése miért az, hogy a liberalizmus összeomlik-e Földünkön olyan békésen, mint a szocializmus?

Európa és az emberiség fejlődésének nem az a kérdése, hogy ez az új világrend meg valósul-e vagy sem.

Ez nem kérdés.

Eljő az új világrend!

A XXI. század történelmi kérdése az: milyen szenvedések árán semmisül meg Földünkön a liberalizmus?

Milyen lesz az a csapás, milyen lesz az a fegyver, amellyel a nemzet államokra kényszeríttet államadósságok eltüntethetők? Mert ki nem fizethetők!

Lesz-e az USA-nak Gorbacsovja?

Hogy ez sajnálatos módon mennyire igaz és a gonosz milyen okos, azt had példázzam a szemünk előtt lejátszottakkal.

2005. február 16. napján egy magyar politikus a TV nézők és a rádióhallgatók milliói előtt ecsetelte Hazánk orrig érő külső államadósságát.

Rá pontosan hét napra a Kossuth Rádió hírműsora a következőket mondta be: a hitelezők hozzájárultak ahhoz, hogy Lengyelország a rendszerváltás előtt felvett 12 milliárd Euró államadósságát előre törlessze. Mert a lengyel kormány nem akarja annak kamataival terhelni népét.

Tételezzük fel, hogy ez a hír igaz. Ha pedig nem igaz, akkor is bizonyító erejű.

Értékeljük ki, mit akartak sugallni felénk ezzel a hírrel, és mit mondtak ki ezzel a hírrel.

Azt akarták sugallni, hogy nem igaz az, hogy a külső államadósság akkora teher lenne egy országon, amint az a tévében és a rádióban elhangzott.

Hiszen egy ország, mely Magyarországnál területileg jóval nagyobb, milyen " könnyedén" ki tudja azt fizetni.

Szinte előre hozottan "jásznyi könnyedséggel" ki lehet fizetni azt a 12 milliárd Eurós államadósságot.

(Elenged egyet, hogy megtartson 192-t.)

De. De ne feledkezzünk meg "kicsit" emlékezni!

Lengyelországnak, a Magyarországnál területileg nagyobb országnak sosem ért államadóssága az "orráig".

Legfeljebb a térdéig.

De ennek a térdig érő államadósságának az elengedését is kérte a lengyel kormány 1994-ben.

És meg is kapta.

Ezzel a hírrel azt mondta, mi történik, akkor, ha egy nemzet állam élén Hazafiak vannak.

Ezzel a hírrel azt is kimondta a gonosz, hogy ha egy nemzet állam élén Hazafiak vannak, akkor bizony a mozgástere nagyon leszűkül.

Eszköze ugyanis olyan politikai vezetők hatalomba juttatásában van, akik bábfiguraként cselekszenek.

Felveszik és törlesztik azokat a hiteleket, melyeket nem lenne szabad.

Kimondta, hogy nincs más legális eszköze, mint a figura.

Nem lehet bombázás és földrengés mindenhol.

A félelemkeltés sem hat mindenkire.

De lehet 300 golyót kilőni egyetlen autóra.(Balesetből)

***

Tudom, lesznek olyanok, akik azt fogják mondani, hogy rosszul hallottam.

Tudom, lesznek olyanok is, akik könyvem megjelenése után mindent el is fognak követni annak érdekében, hogy rosszul halljak, rosszul lássak, rosszul beszéljek.

Az írást már nem is említve.
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Címkék: összegszerűségét, követelményeknek, változtatásokkal, zöldmozgalmaknak, környezetvédelem, lengyelországnak, munkanélkülisége, munkalehetőségek, államadósságának, koncentráltabban, megvalósításának, pénzintézetektől, gyarmatbirodalma, megadóztatására, adórendszerének, erkölcstelenség, mezőgazdaságban, lejátszottakkal, magyarországnál, intézményesítve, kihasználásának, munkanélküliség, jogosultságokat, létesítményekre, biztosításának, politikusoknak, adóhivatalukat, bányakincseket, kialakításával, fenntartásával, megfogalmazott, politikusainak, szegényességét, szégyellhetném, államadósságát, fejlesztésének, mindenkori kormány, icike-picike könyv, kivonatos biblia, felsorolt keserv, utolsó percig, egyén -földi-, csúcspontjára csak, idők során, csúcspontjára egyszer, olasz reneszánsz, történelem során, megállapításom több, nemzet államok, szabadság létezni, közvéleményt ámító, nemzet államokban, Kárpáti Zsuzsanna, Bartha Szabó József, Európai Unió, Vörösmarty Mihály, USA-nak Gorbacsovja, Kossuth Rádió,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Facebookon kaptam  Paul David Tripp Április 21  Facebookon kaptam Cs Ildikótól  Egy lelki imádság  Facebookon kaptam  Albert Einstein gondolata  Tóth Ágnes - Szervusz pad  210 éve született a SZÓZAT meg...  A kételkedés kezelése  Png telefon  Facebookon kaptam  Fekete István - Akác  A jó emberek mindig szépek mar...  Gonosz démon-álarc  Minden harmadik...  Hogyan éljünk boldogan, amíg m...  Png csokor  Garai Gábor - Takarítás  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Png kislány  A másik dolog,  Zsolnay Vilmos világhírű kera...  Paul David Tripp Április 20  Kellemes délutánt kívánok  Aki nem dolgozik, ne is egyék  Albert Einsteinről  Weöres Sándor - A hársfa mind ...  képre írva  Adakozás  A sors  Facebookon kaptam  A kételkedés kezelése  Egy maradéktalanul uralt világ  Miért nem menti meg Jézus a jó...  Rátalálsz  Egy hatékony szolga  Makszim Gorkij gondolata  Leonardo da Vinci gondolata  Bounty krémes  Illyés Gyula - Milyen hamar.  Gyerekként sokat küzdöttünk az...  Zsolnay Vilmos világhírű kera...  Szívem tiéd  Facebookon kaptam  képre írva  Reménység és erő Krisztustól e...  Bertolt Brecht -től idézet  Alvó cicák  Amikor Jézus rátapos a lábadra  Egy hatékony szolga  Nem tudhatod  Facebookon kaptam  Szép napot kívánok  Facebookon kaptam  Png cica  Szép estét kedves látogatóimna...  Régi emberek, akikre máig büsz...  Az igazi szeretetért rendszeri...  Facebookon kaptam  A sors  Facebookon kaptam  Nagyon különös  Reggel van  Sokan azt tartják  Segítsük barátainkat, hogy meg...  Áprily Lajos - Gyümölcsoltó  Facebookon kaptam  Jó éjszakát  Facebookon kaptam  A boldog családok mind hasonló...  Albert Einsteinről  Erdőn  Nagyi telefonál  Facebookon kaptam  Kerüld el az evangélium örömén...  Popper Péter szavai  Facebookon kaptam Krisztinától  210 éve született a SZÓZAT meg...  Fehér virág  Facebookon kaptam  Nagyi telefonál  Facebookon kaptam Krisztinától  Csak a fogyatkozás látható  Segítsük barátainkat, hogy meg...  Facebookon kaptam Annuska bar...  Albert Einsteinről  A másik dolog,  Png virág  Nagyi telefonál  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Mírjam barát...  Gyerekként sokat küzdöttünk az...  Kövesd a cowboyt!  Szívem  Nagyon különös  Nem tudhatod  Alázat  Szívem 
Bejegyzés Címkék
mindenkori kormány, icike-picike könyv, kivonatos biblia, felsorolt keserv, utolsó percig, egyén -földi-, csúcspontjára csak, idők során, csúcspontjára egyszer, olasz reneszánsz, történelem során, megállapításom több, nemzet államok, szabadság létezni, közvéleményt ámító, nemzet államokban, egyén csak, többi nemzetre, virágzás jótékony, 2000-ben Lisszabonban, politikusok tudják, kitűzött célok, tömegek millióinak, szociális jólét, holocaust ellen, politikusoknak harcolniuk, gazdaságban végbemenő, örök érvényű, jelenlegi adók, támogatási rendszerekkel, földérték-adót kell, liberalisták semmit, kulcsosítani kell, szlovákok cselekszik, liberalizmus rendszerében, adóztatás jelenlegi, bajok okozója, drágulás legfőbb, fizetőképes emberek, termelés csökkenése, munkalehetőségek csökkenését, munkanélküli tömegek, különböző hitelek, munkanélküliség pedig, munkanélküliség növekedése, válság növekedését, áthárulás következtében, árak alakulására, fogyasztás mértékére, közvetett adóztatás, gazdagok problémája, szegényebb rétegek, közvetett adózás, közterhek általános, gazdagok adóinak, adómentes létminimumért, közvetett adók, nemzet államoktól, egyes rétegeknek, egymásnak ellentmondó, kormányok segítségéért, teljes tudatlanságban, másik oldalon, elvétel után, hatalmas vagyontömeg, áttolás azonban, kormány vagy, egyik oldalon, termelés szolgálatába, mélyben gyökerező, gazdasági élet, ország annál, fentiekben kifejtettek, támogatási rendszert, elmélet síkján, gyakorlat azon, emberi gondolkodást, teremtő gondolatoktól, szegényes gondolkodási, maguk szegényességét, könyvem ötven, jövő nemzedék, rendszerrel pedig, kormányok intézményesítve, rendszernek kialakításával, kormányok jutalmazzák, hamis bevallást, egyént megalázó, erkölcstelenség biztosításának, megtermelt javakat, ember munkaerejét, tartózkodási helyek, helyek tényleges, rajta lévő, gondolkodtatás hiánya, legtöbb ember, föld elértéktelenedett, földnek csak, polgári társadalom, emberiség több, föld megműveléséből, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 0 db bejegyzés
e év: 0 db bejegyzés
Összes: 64003 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 1367
  • e Hét: 15597
  • e Hónap: 26708
  • e Év: 180204
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.